Sportaliton 4 viikon ryhmävalmennus

Energisenä läpi syksyn!

Sano hyvästit syysmasennukselle!

Hanki lisäenergiaa päiviisi.

 

Tuntuuko että työpäivien jälkeen energiat eivät riitä enää muuhun kuin sohvalle rojahtamiseen?

Heräätkö melkein poikkeuksetta joka aamu ennemmin väsyneenä kuin virkeänä?

Jos todellakin kaipaat lisäenergiaa syksyyn niin lähde mukaan Energinen startti syksyyn -ryhmävalmennukseen!

Valmennus sisältää yhteiset treenit kerran viikossa. Lisäksi saat kaksi omatoimitreeniä, ruokavalio-ohjeet joiden avulla saat sopivasti polttoainetta kehoon sekä pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jaamme fiiliksia ja tsemppaamme toisiamme. Yhdessä tekeminen on paljon antoisampaa kuin yksin puurtaminen!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tämä valmennus sopii juuri sinulle joka

 • tarvitset lisäenergiaa pimenevään syksyyn
 • kaipaat treenivinkkejä ja treenibuustia
 • haluat treenata ryhmässä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa
 • tarvitset tsemppausta omaan treenamiseesi

Valmennuksen sisältö:

 • Yhteiset treenit ulkona kerran viikossa
 • Kaksi omatoimista treeniä joista toinen on lyhyt intervallitreeni ja toinen on pidempikestoinen matalatehoinen treeni
 • Liikkuvuus harjoitteet
 • Ruokavalio vinkit
 • Ohjeet palautumiseen
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään

Valmennus sisältää kerran viikossa yhteiset treenit ulkona. Jokaisessa treenissä on aina oma teemansa, tavoitteena että saat ideoita omiin treeneihisi. Pidetään hauskaa ja nautitaan ulkoilmasta, sillä syksyinen sää on vain asenne kysymys! Yhteisten treenien lisäksi saat kaksi omatoimitreeniä. Toinen treeneistä on lyhyt intervallitreeni ja toinen pidempi matalatehoinen harjoitus. Eli saat yhteensä kolme valmista treeniä viikolle tehtäväksi!

Lisäksi annan sinulle liikkuvuusharjoitteita jotka sopivat tehtäväksi esim. matalatehoisen treenin yhteyteen. Liikkuvuusharjoitteilla pidät huolen että turhat lihasjumit pysyvät loitolla ja kehosi toimii paremmin.

Annan sinulle ruokavaliovinkit joiden avulla pidät huolen että saat tarpeeksi polttoainetta kehoosi etkä ehkä ole silloin niin väsynyt joka päivä. 

Saat ohjeita palautumiseen jotka viimeistään auttavat sinua saamaan lisää energiaa arkeesi. Ohjeiden avulla jaksat paremmin töissä ja vapaa-ajalla sekä sinulla riittää myös energiaa treenata.

Meillä on suljettu Facebook-ryhmä koko valmennuksen ajan, jossa voit kysyä mieltä askarruttavia asioita treenistä, ravinnosta tai palutumisesta. Pidän joka viikko Facebook liven ryhmässä jossa keskustellaan tietystä teemasta ja saat pohdinta tehtävän aiheesta. Ryhmässä tsemppaamme toinen toisiamme!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kesto ja sijainti

Valmennus kestää neljä viikkoa, ideana että saat hyvän buustauksen syksylle, josta on hyvä jatkaa saamiesi ohjeiden mukaan. Yhteiset treenit ovat noin tunnin mittaiset. Omatoimitreeneissäsi olevat harjoitukset ovat kestoltaan 30min-90min.

Pidämme yhteiset treenit ulkona. Treenipaikkoina toimii Espoon Suur-Matinkylän alue. Sovimme aina etukäteen missä tapaamme. Omatoimitreenit ovat kotona tehtävät joihin et välttämättä tarvitse mitään välineitä vaan liikkeet ovat omalla kehonpainolla tehtäviä.

Valmennus on 7.10-3.11.2019. Yhteiset treenit pidetään keskiviikkoisin klo 18.30 

Bonus:

 • Saat halutessasi tilattua Firstbeat hyvinvointianalyysin todella edulliseen 90€ hintaan (norm. 180€). Firstbeat on Suomessa kehitetty hyvinvointianalyysi, jota käyttää monet urheiluseurat NHLstä Mestarien liigaan seuratakseen urheilijoidensa palautumista. Testi ei suinkaan ole kehitetty vain urheilijoille, vaan on loistava työkalu seuraamaan palautumista myös työssä ja harrastuksissa. Mittaus perustuu sykevälivaihteluun mutta lisäksi se mittaa mm. hengitystiheyttä ja liikettä. Testi kestää 3 vuorokautta. Saat tuloksesi sähköpostiin ja käymme ne yhdessä läpi. Hyvinvointianalyysissä oleva kuntotasomittausominaisuus auttaa sinua liikkumaan sinun tasollesi sopivasti. 
 • Saat -30% alennuksen hierontapalveluistani valmennuksen ajan. Joskus pelkkä venyttely ja omatoiminen kehonhuolto ei riitä, jolloin loistava apua kireyksien helpottamiseen on hieronta. Jokainen hierontahoito suunnitellaan sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

 

Hinta:

Tämä neljän viikon valmennus, joka sisältää yhteensä kolme treeniä, ohjeet ruokavalioon ja palautumiseen, suljetun Facebook-ryhmän, jonka kautta pystyt olemaan yhteydessä minuun jos tulee kysyttävää ja joka viikko webinaari maksaisi normaalisti 127€

Mutta nyt saat koko valmennuksen hintaan 79€!

(maksutapoina käy lasku, korttimaksu tai ePassi)

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta joka vie sinut ilmoittautumislomakkeeseen. Täytä yhteystietosi ja paina lähetä. Vahvistan ilmoittautumisesi sähköpostilla, jossa tarkempi info valmennuksesta.

Ilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jäikö kysyttävää?

Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tai laittamalla viestiä alla olevan painikkeen kautta niin palaan sinulle mahdollisimman pian! +358 40 778 8751 / [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.