Korona tiedoite

HYVÄ ASIAKAS

Tiedoksesi että hieronta vastaanottoni on auki. Tämän hetkisen tilanteen vuoksi toivon kuitenkin erityistä huomiota saapuessasi vastaanotolle.

  1. Toivon että peset kädet huolella kun saavut vastaanotolle ja suosittelen tekemään saman myös lähtiessäsi. Vastaanoton tiloista löytyy myös käsidesiä.
  2. Tule vastaanotolle vasta juuri ennen varattua aikaasi. Vastaanoton tiloissa on aina alle 10 hlö mutta tällä vältetään ylimääräisiä kontakteja muihin.
  3. Jos koet pieniäkin flunssan oireita (esim. yskä tai nuha) peruuta aikasi vaikka se tapahtuisikin alle 24h varattua aikaasi. En veloita sitä aikaasi sinulta nyt tässä tilanteessa.
  4. Ethän tule vastaanotolle, jos olet matkustanut Suomen rajojen ulkopuolella viimeisen 14 päivän aikana.
  5. Jos sinä tai lähipiiriisi kuuluu riskiryhmäläisiä tai tiedät olevasi sellaisen henkilön kanssa tekemisissä, suosittelen perumaan hieronta ajan.
  6. Kuten normaalistikin pidän huolta hierontatilan hygieniasta, mutta näinä aikona kiinnitän siihen vielä erityistä huomiota. Pidän jokaisen asiakkaan välissä 15min tauon, jolloin desinfioin hierontapöydän ja kaikki pinnat ja ovenkahvat. Vaihdan pyyhkeet ja paperit jokaisen asiakkaan jälkeen.
  7. Pidän huolen omasta hygieniastani pesemällä ja desinfioimalla kädet. Halutessasi käytän kumihanskoja ja hengityssuojainta asiointisi ajan. Ilmoitathan toiveistasi ajanvarauksen yhteydessä, jotta pystyn varautumaan toiveisiisi.
  8. Suosittelen suorittamaan maksun kortilla, ePassi-, Smartum- tai Easybreak -sovelluksella tai tilisiirrolla. Desinfioin korttikoneen myös jokaisen asiakkaan jälkeen.
  9. Jos sinua mietityttää jokin asia laitathan minulle viestiä tai soitat niin mietitään oma tilanteesi ja onko vastaanotolle järkevää tulla.
  10. Tulen tiedoittamaan mahdollisista muutoksista erikseen.

*

Jos joudut perumaan hieronta-aikasi niin myyn lahjakortteja joissa ei ole rajattua käyttöaikaa joten voit hyvin ostaa jo ennakkoon hieronnat ja käyttää ne kun tilanne rauhottuu. Minä ja yritykseni myös kiitämme tästä sillä tämä aika on vaikeaa jokaiselle yritykselle.

Jos olet kiinnostunut ostamaan lahjakortin niin laita minulle viestiä!

*

Jaksamisia ja tsemppiä kaikille! Me selvitään tästä yhdessä! <3

*

 

Jannica Paananen

Liikuntaa ja hyvinvointia Sportalito

040-778 8751

[email protected]

 

19.8.2020

Espoo

Close

50% Valmis

UNOHDA ERGONOMIA, LISÄÄ LIIKE!

Tilaa ilmainen opas tästä, jossa opetan sinulle kaksi helppoa liikkuvuustestiä sekä saat heti vinkit, joilla parannat liikuvuuttasi!