Hieronta

Haluatko saada jumittoman ja kivuttoman kehon? Haluatko päästä eroon lihaskireyksien aiheuttamasta päänsärystä ja liikerajoitteista? Haluatko nukkua paremmin ja saada treeneissä enemmän irti kehostasi?

Varaa aikasi hierontaan tästä

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta sisältävät alkuun esitietolomakkeen täytön, jossa perehdytään jo mahdollisiin oireisiisi ja kartoitetaan, ettei hieronnalle ole esteitä. Teemme kliinisiä tutkimuksia kuten liikkuvuuden ja voiman testaamista, jotta saamme tarkemman kuvan vaivastasi ja pystymme suunnittelemaan tulevan hoidon tarpeidesi mukaan. Hoidon jälkeen saat mukaasi suulliset hoito-ohjeet, joiden avulla pystyt ylläpitämään ja edistämään lihasten rentoutumista hoitojaksojen välissä. Urheilijan lihashuollossa otamme huomioon treenikauden ja teemme hoitosuunnitelman niin, että se parhaiten palvelee urheilijan tarpeita ja edesauttaa parempiin suorituksiin.

Klassinen hieronta

Hieronnassa käytän klassisen hieronnan otteita soveltaen kehosi tarpeiden ja kunkin hierottavan alueen mukaan. Hoidon tavoitteena on poistaa lihaskireyksiä ja tuoda rentoutta lihaksiin.

VARAA AIKA KLASSISEEN HIERONTAAN

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa käytän enemmän lihasta muokkaavia otteita esimerkiksi pyyhkeen kanssa tehtyjä sekä erilaisia lihaksia ja niveliä mobilisoivia tekniikoita. Lopussa tehdään vielä tarvittaessa passiivisia venytyksiä.

VARAA AIKA URHEILUHIERONTAAN

Hieronta on yksi vanhimpia hoitomuotoja, vaikeuttaen näin sen alkujuurien määrittämistä. Mietipä omaa elämääsi. Olet varmasti joskus kolauttanut kätesi johonkin niin, että sattui. Mitä teit ensimmäisenä? Nostit kätesi ylös? Painelit ja puristit sitä toisella kädellä? Ravistelit sitä?

Hieronta on luontainen tapa hoitaa kehoa ja on ollut sitä jo iät ja ajat.

Hieronnassa pääset ennen kaikkea rentoutumaan ja huollattamaan kehoa ilman, että sinun tarvitsee itse ponnistella. Voin taata, että saat aina yksilöllisen, juuri sinulle sopivan hoidon. Hieronnan aikana lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu auttaen kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronnassa pyrimme palauttamaan lihasten elastisuuden, joka on heikentynyt lihaksen ollessa jännittynyt ja kireä. Tässä tilassa lihas ei pysty käyttämään koko potentiaaliaan esimerkiksi
nopeiden suunnanmuutosten yhteydessä, mikä taas altistaa helposti lihasrevähdyksille ja muille vammoille.

Hieronnan edut verrattuna pelkkään venyttelyyn on hieronnassa käytettävä paine, jonka kautta lihas pääsee rentoutumaan. Lisäksi hieronnassa tehdyt passiiviset venytykset palauttavat lihakset normaaliin pituuteensa tai jopa tuovat lihaksiin pituutta, ilman turhaa jännittämistä ja ponnistelua.

"Jannica on todellinen urheiluhieroja. Vahvat ja varmat otteet saavat pahatkin jumit sulamaan. Iloinen ja positiivinen asenne työhön vahvistaa kokemusta. Suosittelen!"

Michaela Lindholm

"Jannican vahvat otteet auttavat palautumaan treeneistä ja treenaamaan pääsee taas uusilla tehoilla."

Riikka Sinkko
Sulkapalloilija, ESB

Hieronnan hyötyjä:

  • Aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat edesauttaen lihasten palautumista, kun kuona-aineet saadaan liikkeelle ja poistumaan kehosta.
  • Laukaisee jännitystiloja rentouttaen lihaksia
  • Venyttää kudoksia
  • Elastisuus ja kimmoisuus paranevat kudoksissa
  • Liikelaajuudet palautuvat ja kasvavat

Hierontahinnastoni:

30min 35€ (esim. kevyt niska-hartiaseudun hieronta)

45min 45€ (esim. perusteellisempi niska-hartiaseudun hieronta)

60min 55€ (esim. koko selän hieronta)

90min 75€ (esim. puolivartalohieronta)

120min 95€ (kokovartalohieronta)

Maksuvälineinä käy: korttimaksu, käteinen, Epassi (hyvinvointietu), Smartum (hierontaetu), Edenred (hieronta)

Jos haluat vihdoin saavuttaa kivuttoman ja jumittoman kehon, oppia uutta omasta kropastasi ja saada vinkkejä kehonhuoltoon, niin soita, laita viestiä tai varaa aikasi suoraan alla olevasta linkistä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.