Personal training

Liikunta ja terveelliset elämäntavat osaksi joka päiväistä elämää.

Treeniä joka palvelee sinua arjessasi.

 

Haluatko kohottaa kuntoasi jumittamatta kuitenkaan kroppaasi?

Haluatko ryhdikkäämmän ja energisemmän kehon ja päästä eroon selkäkivuista?

Jos olet kamppaillut näiden ongelmien kanssa, niin nyt sinulla on mahdollisuus saavuttaa tavoitteesi!

Personal training eli yksilövalmennus on juuri sinulle ja sinun elämääsi/arkeesi räätälöity valmennusohjelma, joka sisältää yhteisten treenien lisäksi sinulle suunnitellun treeniohjelman, arkeesi sovitettu viikko-ohjelmointi, ruokavalio-ohjeet, neuvot palautumiseen ja stressinhallintaan sekä minun henkilökohtaisen tuen matkalla kohti tavoitteitasi.

Tämä valmennus sopii juuri sinulle

 • jolla on vaikeuksia sovittaa kiireinen arki ja treenit yhteen.
 • joka asetat aina muiden edun omasi edelle etkä ehkä aina muista pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta.
 • joka teet istumatyötä tai työasentosi ovat muuten hyvin staattiset jonka myötä kärsit selkä ja hartia säryistä.
 • joka ymmärrät että pysyvät elämäntapamuutokset vaativat työtä ja aikaa mutta olet valmis tekemään loppuelämän kestävän muutoksen parempaan.

Jos teet istumatyötä tämä valmennus sopii sinulle kuin nenäpäähän koska:

 • Treenimme vahvistavat tukilihaksia, joita tarvitset työpäiväsi aikana ja jotka auttavat sinua saavuttamaan ryhdikkäämmän asennon
 • Treenaamme jumittamatta kroppaasi lisää entisestään ja tulet pääsemään eroon niska-hartia säryistä
 • Keskitymme paljon kehoa avaaviin liikkeisiin
 • Saat vinkkejä työpäivääsi, joiden avulla jaksat paremmin pitkät palaveri päivät

Haluatko varata ajan ilmaiseen konsultaatioon?

Voit varata ajan ilmaiseen kosultaatioon, jolloin juttelemme kasvokkain sinun haasteista ja tavoitteista. Kartoitamme tilannettasi ja mietimme yhdessä olisiko tämä valmennus sopiva sinulle ja miten minä voisin sinua auttaa pääsemään tavoitteisiisi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tai laittamalla viestiä alla olevan painikkeen kautta niin palaan sinulle mahdollisimman pian! +358 40 778 8751 / [email protected]

Kaipaatko vastausta kysymyksiin:

Miten saan kohotettua kuntoa?

Miten pääsisin eroon niska-hartiaseudun kivuista?

Kuinka saisin ryhdikkäämmän kehon?

Miten voin yhdistää kiireisen arjen ja terveelliset elämäntavat?

Kuinka saisin lisäenergiaa arkeeni?

Yksilövalmennuksesta saat opit, joiden avulla pystyt ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja lopun elämääsi. Ohjeideni avulla opit treenaamaan oikein kroppaasi kuunnellen, kohotat kuntoasi, saat lisäenergiaa päiviisi ja selviydyt työpäivistäsi kivuttomammin kun lihaksesi eivät kiristä. Tulet ymmärtämään mitä hyvinvoinnin kolmio tarkoittaa ja saat kaikki sen osa-alueet kuntoon. Ryhtisi paranee kun treenaamme tukilihaksia ja keksivartalon syviä lihaksia. Ja mikä tärkeintä, opit kuuntelemaan itseäsi ja kehoasi, jolloin tiedät milloin pystyt lisäämään kierroksia ja milloin kannattaa painaa jarrua. Sovitamme treenit yhdessä kalenteriisi, jolloin sinulla on yksi stressinaihe vähemmän.

Sisältö:

 • Kunto- ja liikkuvuustestit 2-3 kertaa
 • Yhteiset treenit 2 tai 4 kertaa kuukaudessa
 • Treeniohjelma
 • Viikko-ohjelmointi sovitettuna kalenteriisi
 • Ruokavalio-ohjeet
 • Hyvinvointivinkit, taukojumppaohjeet työpäiviin
 • Ohjeet palautumiseen ja stressinhallintaan
 • Minun henkilökohtainen tuki

 

Voit valita haluatko yhteiset treenit joka viikko vai joka toinen viikko. Yhteisissä tapaamisissamme voidaan käydä myös läpi mieltä askarruttavat asiat esim. ruokavaliosta tai palautumisesta. Käymme alussa läpi treeniohjelmasi, ruokavaliosi sekä teemme muutamat kunto- ja liikkuvuustestit alussa ja lopussa, joilla voimme konkreettisesti todeta kehityksesi matkan aikana. Sovitamme sinun treenisi yhdessä kalenteriisi aina viikko kohtaisesti, jotta saamme sopimaan ne aikatauluusi ja jotta sinulla on yksi huolenaihe vähemmän. Itse treeneissä painotamme core-lihasten merkitystä ja niiden toimintaa mitä ikinä tehdäänkään. Treeniohjelma tulee koostumaan hyvistä lämmittelyistä, voimaosuudesta, coreosuudesta ja palauttelusta. Päivitämme ohjelmaa aina tarvittaessa kuukauden välein. Tapaamisten välissä minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla, jos kohtaat ongelmia joihin tarvitset apua. Annan sinulle hyvinvointineuvoja pitkin matkaa niin et saa ähkyä heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon

Kesto:

Koska elämäntapamuutosten sisäistäminen vaatii aikaa, niin tähän valmennukseen tulee sitoutua vähintään kolmeksi kuukaudeksi.

Jos olet valmis todelliselle elämäntapamuutokselle, sinun kannattaa sitoutua suoraan kuudeksi kuukaudeksi.

Katsotaan yhdessä myös onko sinun tavoitteisiisi ja tarpeisiisi parempi, että yhteiset tapaamisemme ovat joka viikko vai joka toinen viikko. Itse treenien kestot ovat max. 60min, jotta ehdit ne varmasti tekemään kiireisinäkin päivinä.

Muista että olen sinun tukenasi koko matkan ajan!

Voin pitää sinua kädestä kiinni ja taluttaa, mutta sinun täytyy ottaa askeleet päästäksesi eteenpäin.

Tämä valmennus ei ole sinulle jos:

 • Kaipaat mielummin pika kikkoja, joilla saisit nopeita tuloksia aikaan
 • Et hae lopun elämää pysyviä muutoksia
 • Et ole valmis tekemään muutoksia arkeesi ja nykyisiin rutiineihisi

"Jannica osaa hienosti motivoida ja perustella asioita. Olen saanut hyviä vinkkejä treenaamiseen ja ruokailuun, joita aion tulevaisuudessakin noudattaa. Joka treenin jälkeen on ollut tosi hyvä ja energinen olo 😊"

Asiakkaalla 3kk Personal training -paketti

Mieti jos sinulla olisi mahdollisuus saada lisäenergiaa päiviisi.

Tunteja emme valitettavasti voi saada lisää kelloon, mutta jos olisimmekin virkeämpiä ja järjestäisimme oman kalenterin fiksummin, voisimme saada enemmän aikaan päivässä. Jaksaisimme viettää enemmän aikaa lastemme/perheemme kanssa. Voisimme nähdä ystäviä useammin.Nukkuisimme paremmin ja heräisimme virkeinä. Selviytyisimme pitkistä työpäivistä ilman ongelmia, emmekä kärsisi jatkuvista työn tuomista hartia kivuista. Raskaiden kauppakassienkaan kantelu ei tuottaisi ongelmia.

Kuulostaako mahdottomalta?

Sitä se ei ole!

Anna itsellesi mahdollisuus paremmin voivaan elämään, jossa ainut liikunta minkä tiedät EI ole oravanpyörässä juokseminen. Hyvinvointisi heijastuu myös läheisimpiisi. Kun voit hyvin, olet paremmalla tuulella ja jaksat viettää enemmän aikaa perheesi kanssa ja olla läsnä heidän seurassaan.

Koskaan ei ole myöhäistä tehdä muutoksia omaan elämään ja alkaa pitämään huolta omasta hyvinvoinnista, mutta miksi odottamaan jos voisit tehdä sen NYT?

Jos sinulla olisi mahdollisuus saavuttaa nämä asiat, niin haluisitko aloittaa muutoksen nyt, huomenna, viikon päästä vai vuoden päästä? Älä odota sitä ”sopivaa hetkeä”, koska sitä ei luultavasti tule koskaan. Mitä hektisempi ja kiireisempi elämäsi on, sitä parempi olisi, että oppisit priorisoimaan elämääsi sekä oppisit treenaamaan oikein, palautumaan ja syömään hyvin, jotta jaksaisit myös ne kiireisetkin ajat läpi polttamatta jatkuvasti kynttilääsi molemmista päistä.

Varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon

Muistatko kun opit ajamaan pyörällä?

Opitko sen heti ensimmäisellä kerralla?

Kaaduit ehkä muutaman kerran, mutta jatkoit silti harjoittelua. Saatoit jopa ”luovuttaa” hetkellisesti ja laittaa apupyörät takaisin.

Mutta lopulta opit pyöräilemään niin hyvin, että nyt on jopa vaikeaa muistaa aikaa kun et vielä osannut.

Kuvasin äsken normaalin elämän ja elämäntapamuutos prosessin.

Pysyvät muutokset eivät tule sormia napsauttamalla. Tulet varmasti kohtaamaan vastoinkäymisiä, mutta jatkat niistä huolimatta. Saatat jopa laittaa koko muutosprosessin ”tauolle” hetkellisesti, mutta palaat siihen takaisin, koska tiedät että se elämä mitä sinun on mahdollista saavuttaa, on se mitä haluat itsellesi antaa.

Ja lopulta, joku kaunis päivä, sen teet.

Et ehkä loppujen lopuksi edes huomaa sitä, sillä terveellisistä elämäntavoista ja säännöllisestä liikunnasta on tullut pikku hiljaa osa arkeasi. Tajuat sen vasta kun muistelet elämääsi taaksepäin ja mietit kuinka kaukaiselta tuntuukaan se ”entinen elämä”, elämä jossa olit jatkuvasti väsynyt, lihaksiisi kolotti ja ajatuskin treenaamisesta puistatti.

Muttä tällöin tiedät onnistuneesi saavuttamaan lopun elämän kestävät muutokset hyvinvointiisi!

Personal training valmennus sisältää:

 • Yhteiset tapaamiset 2 tai 4 krt/kk
 • Sinulle tehdyn treeniohjelman
 • Treeniohjelman päivittäminen joka kuukausi
 • Viikko-ohjelmointi omaan arkeesi sopivaksi
 • Ruokavalio-ohjeet, jotka palvelevat sinua tavoitteissasi
 • Ohjeet palautumiseen ja stressinhallintaan
 • Hyvinvointivinkit ja taukojumppa ohjeet työpäiviin
 • Testit 2-3 kertaa, joilla seurataan kehitystäsi
 • Minun henkilökohtainen tuki

Lisäksi BONUKSENA saat:

 • 6kk valmennuksiin Firstbeat -hyvinvointianalyysi ILMAISEKSI! (arvo 180€) Firstbeat on Suomessa kehitetty hyvinvointianalyysi, jota käyttää monet urheiluseurat NHLstä Mestarien liigaan seuratakseen urheilijoidensa palautumista. Testi ei suinkaan ole kehitetty vain urheilijoille, vaan on loistava työkalu seuraamaan palautumista työssä ja harrastuksissa. Mittaus perustuu sykevälivaihteluun mutta lisäksi se mittaa mm. hengitystiheyttä ja liikettä. Testi kestää 3 vuorokautta. Saat tuloksesi sähköpostiin ja käymme ne yhdessä läpi. Hyvinvointianalyysissä oleva kuntotasomittausominaisuus toimii apuvälineenä suunniteltaessa sopivaa treeniohjelmaa juuri sinulle. Alussa ja lopussa otetussa mittauksessa voidaan 6kk ajalta jo huomata konkreettisia muutoksia palautumisessasi. KAIKEN TÄMÄN SAAT SIIS TÄYSIN ILMAISEKSI KUN SITOUDUT VALMENNUKSEEN 6 KUUKAUDEKSI!
 • 3kk valmennuksessa saat 50% alennuksen Firstbeat -hyvinvointianalyysista Saat hyvinvointianalyysin todella edulliseen hintaan! Normaali hinta yhdelle mittaukselle on 180€ mutta 3kk Personal training valmennuksen ostajana hinta on sinulle VAIN 90€! Mittaus olisi hyvä ottaa alussa, jolloin saadaan tarkkaa kuvaa palautumisestasi ja minkalainen liikunta olisi sinun tilanteeseesi suositeltavaa. Suuria muutoksia mittaukseen ei luultavasti 3kk aikana ehdi vielä tulemaan, mutta halutessasi voimme ottaa mittauksen vielä valmennuksen lopussakin. 
 • Saat 30% alennuksen hierontapalveluistani valmennuksen ajan. Hieronta on tehokas tapa rentouttaa kireitä lihaksia. Personal training valmennuksen ajan saat kaikista hieronnoistani -30% alennuksen normaali hinnastosta. Samalla voidaan keskustella, jos sinulle on herännyt kysymyksiä treeniohjelmasta tai muusta.

Hinta:

3kk valmennus:

 • Yhteiset tapaamiset 2 krt/kk = 225€/kk
 • Yhteiset tapaamiset 4 krt/kk = 295€/kk

6kk valmennus:

 • Yhteiset tapaamiset 2 krt/kk = 195€/kk
 • Yhteiset tapaamiset 4 krt/kk = 265€/kk

 

Maksuvaihtoehdot: Lasku (1 tai 2 krt/kk), maksukortti, ePassi, Smartum, Edenred

 

Oletko siis valmis matkalle kohti parempaa elämää?

 

Ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta joka vie sinut yhteydenottolomakkeeseen. Jätä viesti niin palaan sinulle mahdollisimman pian. Sovitaan tapaaminen, jossa keskustellaan sinun tavoitteista ja haasteistasi ja pohditaan yhdessä miten minä voisin sinua auttaa.

Varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon

Usein kysytyt kysymykset:

 

Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

Koska tuleva valmennus on suunniteltu juuri sinun arkeesi ja elämääsi sopivaksi. Ohjelma ei sisällä montaa tuntia päivässä treenaamista, jolloin stressi sen noudattamisesta helpottaa. On todella vaikeaa seurata ja pitäytyä treeniohjelmassa, jos tietää jo etukäteen että todennäköisyys siitä lipsumiseen on suuri.

 

On niin kova kiire elämässä.

Sitä suuremmalla syyllä tämä valmennus on juuri sinulle! Istumme alas ja käymme yhdessä läpi arkesi ja sovitamme ohjelman siihen sopivaksi. Ei kannata odottaa sitä ”sitten kun tämä kiire hellittää niin voin sitoutua”, koska jos opettelet sovittamaan ruokailut, treenit ja levon jo nyt elämääsi, osaat varmasti tehdä sen myös myöhemminkin kun hektinen elämä helpottaa. Sitä paitsi tästä valmennuksesta on todella paljon enemmän hyötyä sinulle nyt, jotta saat lisää energiaa arkeesi ja opit pitämään huolta omasta hyvinvoinnista kiireessäkin.

 

En usko, että voin saada aikaan näkyviä tuloksia. Voitko perustella miten se olisi mahdollista?

Tulokset usein sidotaan vain vaa’an lukemiin, mutta valitettavasti stressi päästä tiettyyn lukemaan estää usein onnistumisen. Tärkeämpää olisi ensin havainnoida muutokset mm. omassa jaksamisessa, paremmissa yöunissa ja yleisessä vireystasossa. Kun huomaat nukkuvasi paremmin ja jaksavasi arjessasi paremmin, painosi alkaa pudota huomaamattasi. Eli jos haet 20kg painonpudotusta muutamassa kuukaudessa et sitä todennäköisesti tule tällä saamaan, sillä loppuelämän pysyvät muutokset vaativat asioiden sisäistämistä. Mutta jos haet pysyviä elämäntapamuutoksia ja energisyyttä, jotka mahdollistavat tuon painon pudotuksen tulevaisuudessa niin etteivät ne kilot tule takaisin heti seuraavana jouluna, niin tämä ohjelma on juuri sinulle.

 

Miksi ostaisin tämän, muitakin on tarjolla?

Totta, internet on täynnä erilaisia treeni ja ruokavalio-ohjelmia helposti saatavilla, mutta jos haet lisäenergiaa arkeesi, haluat oppia liikkumaan juuri sinun tasolle sopivasti ja kehittämään lihaksistoasi kuitenkaan rikkomatta itseäsi, niin tämä valmennus on sinulle oikea. En takaa nopeita tuloksia tarjottimella ojennettuna vaan haluan että opit itse oivaltamaan, mitkä tavat toimivat sinulle ja miten huollat kehoasi ja terveyttäsi juuri sinulle sopivasti. Jos haluat että valmentajasi on sitoutunut 100% auttamaan sinua pääsemään tavoitteisiisi niin sen tulet kyllä varmasti saamaan. Et tule olemaan yksin matkallasi kohti tavoitteitasi.

 

Olen niin huonossa jamassa, että kannattaako minun enää yrittää…

Tuo on ehdottomasti ensimmäinen ajatus, minkä me tulemme muuttamaan! Ikinä ei ole myöhäistä alkaa panostamaan omaan hyvinvointiin, mutta sitä ei myöskään kannata pitkittää ja odottaa parempaa ajankohtaa elämässä. Aikasi on NYT! Treenit aloitetaan sinulle sopivalla tasolla niin että motivaatiosi pysyy yllä ja aina kun negatiiviset ajatukset alkavat ottaa valtaa niin lupaan, että olen tukenasi nostamassa sinut ylös aina uudestaan ja uudestaan. Alku saattaa aina olla hankala, mutta luovuttaminen oman hyvinvoinnin suhteen ei ole vaihtoehto. Se että löydämme sinulle toimivat tavat ovat kaiken A ja O. Haluan että opit uskomaan itseesi ja arvostamaan itseäsi ja tätä puolta tulemme työstämään.

 

Uskallanko ostaa / lähteä mukaan?

Mitä voit hävitä?

Voit ensimmäisen kuukauden aikana vielä päättää, onko tämä valmennus sinulle sopiva. Jos päädyt siihen, ettei tämä sovi sinulle, niin voit lopettaa valmennuksen ilman lisä kustannuksia ensimmäisen kuukauden jälkeen. Lupaan tehdä kaikkeni, että saamme sovitettua ohjelman mahdollisimman hyvin sinun arkeesi sopivaksi, jolloin stressi suorittamisesta helpottaa. Kaikki materiaalit pysyvät sinulla lopun elämääsi, joten pystyt palaamaan niihin niin usein kuin vain haluat.

Jos vaakakupin toisessa päässä on mahdollisuus saavuttaa terveempi ja toimivampi keho sekä henkinen ja fyysinen hyväolo, niin mitä toisessa päässä voi olla kumotakseen edeltävän?

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

YHDESSÄ ONNISTUMME VARMASTI!

Jäikö kysyttävää?

Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tai laittamalla viestiä alla olevan painikkeen kautta niin palaan sinulle mahdollisimman pian! +358 40 778 8751 / [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.