Personal training

Haluatko voida ja nukkua paremmin sekä saada lisäenergiaa päiviisi? Haluatko oppia treenaamaan oikein omien tavoitteidesi mukaan ilman, että aiheutat itsellesi kokovartalojumin treenien jälkeen? Haluatko omaksua terveelliset elämäntavat osaksi arkeasi?

Ota yhteyttä

Yksilövalmennuksessa opit treenaamaan sinun kuntotasosi mukaan. Emme aiheuta turhia lihasjumeja treenaamalla liian kuormittavasti, vaan opettelemme treenaamaan fiksusti ja kehittävästi. Opit syömään oikein ja omaksut terveelliset elämäntavat osaksi elämääsi. Opit kuuntelemaan omaa kehoasi ja ymmärrät myös, miksi palautumisella on iso rooli kehittymisessä.

Kyse ei ole ohituskaistasta tai taikatempuista, joilla pääset tuloksiisi silmänräpäyksessä. Tarkoituksena on ymmärtää, että tavoitteiden saavuttaminen vaatii työtä ja pitkäjänteisyyttä. Pakettiin sisältyvien kuntotestien ja kehonkoostumusmittausten avulla pystymme seuraamaan kehitystäsi konkreettisesti. Ohjeillani ja tuellani sinulla on mahdollisuus saavuttaa loppuelämän kestävä muutos.

Ota rohkeasti yhteyttä

Kaikki paketit sisältävät:

 • Kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit (2-3krt)
 • Yhteiset treenit kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa
 • Sinulle suunnitellun treeniohjelman
 • Viikko- ja kuukausiohjelmoinnin sovitettuna sinun arkeesi
 • Ruokavalio-ohjeet
 • Henkilökohtaisen tuen sähköpostilla tai puhelimella tapaamisten välillä
Onko kysyttävää? Ota yhteyttä!

Hinnasto:

 • Valmennus, jossa tavataan joka toinen viikko: 225€/kk, kesto 3kk
 • Valmennus, jossa tavataan kerran viikossa: 295€/kk, kesto 3kk
 • Jos olet valmis todelliselle elämäntapamuutokselle ja haluat sitoutua pidemmäksi aikaa:
  • Tapaamiset joka toinen viikko: 195€/kk, kesto 6kk
  • Tapaamiset kerran viikossa: 265€/kk, kesto 6kk

 

"Jannica osaa hienosti motivoida ja perustella asioita. Olen saanut hyviä vinkkejä treenaamiseen ja ruokailuun, joita aion tulevaisuudessakin noudattaa. Joka treenin jälkeen on ollut tosi hyvä ja energinen olo 😊"

Asiakkaalla 3kk paketti

Eli jos sinulla on tavoitteita, olet valmis tekemään töitä niiden saavuttamiseksi ja haluat löytää terveelliset elämäntavat osaksi loppuelämääsi, niin tämä on juuri sinulle! Sinulla ei tarvitse olla huippukuntoa aloittaaksesi harjoittelun, mutta ymmärrät myös, ettei muutokset tule sormia napsauttamalla. Olen tukenasi koko matkan ajan ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi.

Laita viestiä ja varaa aikasi ilmaiselle kokeilutunnille. Tutustutaan, puhutaan sinun tavoitteistasi ja tehdään esimerkkitreeni. Näin saat idean siitä, mitä tuleman pitää eikä sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.