Tästä se alkaa...mitä, missä, milloin, miksi

Apua mun ihka ensimmäinen blogi teksti!

Aattelin tässä ensimmäisessä tekstissä vähän kertoa mitä, missä, milloin ja miksi. Eli tarkoitus on kertoa mikä tarkoitus näillä teksteillä ja tällä blogilla tulee olemaan.

Aloitetaan siitä minkä takia teen työtäni. Pääasiassa ohjaan ihmisiä ja huollan kehoja, koska haluan vain yksinkertaisesti auttaa ihmisiä voimaan ja jaksamaan paremmin sekä opettaa ihmisiä tekemään asiat oikein. Liikunnan vasta-alkaja, joka onnistuu tekemään elämänsä ensimmäisen kyykyn ilman kipuja polvissa. Tai jo pidempään liikuntaa harrastanut, joka on kokenut junnaavansa paikallaan, saa pitkästä aikaa taas uutta puhtia treenaamiseensa. Tai henkilö, joka on jo pitkään kärsinyt päivittäisistä pääkivuista, tajuaa yksi kaunis päivä, ettei päätä enää särjekään, kun on alkanut satsata kehonhuoltoonsa. Nämä ovat esimerkkejä, syitä, motivaattoreita sille, minkä takia teen työtäni ja rakastan sitä! Tavoitteeni on siis saada juurrutettua liikunta ja hyvinvointi osaksi asiakkaitteni elämää. Ja tätä kautta haluan parantaa maailmaa.

Olen joskus leikitellyt ajatuksella, jos voittaisin lotossa miljoonan – kukapa ei olisi 😉– niin mitä tekisin. Olen kuitenkin päätynyt siihen, että tekisin silti tätä työtä, vaikka sitten harrastusmielessä, koska tämä vain yksinkertaisesti tekee minut onnelliseksi! <3

Suurimmat palkinnot työstäni saan, kun huomaan, että olen voinut omalla osaamisellani parantaa jonkun ihmisen elämänlaatua ja saan olla mukana jakamassa hänen onnistumisen ilon. Minusta elämässä on kyse juuri pienistä iloista, joista itse ainakin ammennan onnellisuuteni. Monella on tuhansia tavoitteita, joita haluaisi saavuttaa ja ne pitäisi tietenkin saada nyt ja heti. Mutta: jotta niihin tavoitteisiin päästään, pitää luoda suunnitelma kohti päämäärää, unelmaa. Kuten sanonta menee: ”Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka”. Näin ollen, jotta elämä olisi mielekästä, pitää oppia iloitsemaan pienistäkin asioista, jolloin ilon ja onnellisuuden tunteita riittää vuoden jokaiselle päivälle.

Blogissa haluan jakaa omia ajatuksiani liikunnasta, hyvinvoinnista ja elämästä yleisesti. Toiveena ja tavoitteena on, että myös Sinä saisit uusia näkökulmia näihin aiheisiin. Jos pystyn tätä kautta antamaan Sinulle edes jonkinlaisen avun, olen onnistunut tehtävässäni.

Varoituksen sanana lukijoille:

  • Pyydän jo nyt anteeksi huonoa huumoriani. Kirjoitettuna se ei ehkä aina heti aukea ja tarkoitukseni ei ole loukata ketään.
  • Ajatukseni saattavat välillä (= aina) poukkoilla laidasta laitaan, mutta koitan esittää ne niin, että vaikka välillä se punainen lanka lipeää kädestäsi, löydät kyllä perille.
  • Kirjoitusvirheitä tulee olemaan – ja paljon. Katsotaan siis, miten tämä lähtee liikkeelle ja paraneeko kirjoitustaitoni mahdollisesti yhtään vuosien saatossa. :D Lupaan kuitenkin käyttää jonkinlaista oikolukijaa, jotta teksteistä saadaan mahdollisimman sujuvia.

Blogit julkaistaan siis yritykseni Liikuntaa ja hyvinvointia Sportaliton nettisivuilla (www.sportalito.fi), josta voit käydä ne lukemassa. Tavoitteena on, että vähintään kerran kuukaudessa tulisi jotain uutta luettavaa blogiin. Ajattelin myös tuoda tuolta Crossfitin puolelta – joka on lähellä sydäntäni – termin ”WOD” (= workout of the day) osaksi blogiani. Eli tämän termin alla jaan blogissa viikon/kuukauden treenivinkkejä vaihtelevilla teemoilla.

Jos teillä on omia toiveita mahdollisista aiheista tai liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä ongelmia, joita haluaisitte minun käsittelevän teksteissäni, otan toiveet kiitollisena vastaan. Näitä voitte laittaa minulle sähköpostilla tai yksityisviesteillä. Myös parannusehdotuksetkin otan mielellään ja nöyrästi vastaan!

Olkaahan kuulolla! Tästä se lähtee!

 

Suurella sydämellä ja aurinkoisin kevätterveisin,

Jannica

Close

50% Valmis

UNOHDA ERGONOMIA, LISÄÄ LIIKE!

Tilaa ilmainen opas tästä, jossa opetan sinulle kaksi helppoa liikkuvuustestiä sekä saat heti vinkit, joilla parannat liikuvuuttasi!