Pidä tiukasti kiinni rutiineistasi

Moikka!

Kuten kaikki on huomannut, me eletään todella erikoisia aikoja. En olisi ikinä uskonut tilanteen ajautuvan tällaiseksi lukiessani ensimmäisiä korona uutisia. Tuntuu että tämä tilanne ja ne vaikutukset tuli ihan puskista. Itselläni loppui työt aika seinään, treeniohjelma muuttui kun uimahallit menivät kiinni ja salillekaan ei halua mennä vaikka olisikin auki. On vaatinut paljon luovuutta pyörittää normaalia arkea ja tuntuu että päivät ovat ihan sekasin koko ajan. En usko että olen yksin näiden fiilisten kanssa?

Sitä suuremmalla syyllä nyt olisi todella tärkeää koittaa miettiä miten se normaali arki on yleensä itsellä rakentunut. Mitä se on sisältänyt ja koittaa pitää niistä asioista nyt mahdollisimman hyvin kiinni. Se on todella raskasta henkisesti jos ns. pallot on koko ajan hukassa. Nyt sä tarvit sitä punasta lankaa enemmän kuin koskaan.

Mieti esim. miten sun harrastukset on normaalisti koostunu. Jos sä yleensä kävit tiistaina klo 18.30 jumpassa niin laita kalenteriisi ylös tuo aika ja tee vaikka kotona joku treeni tai lähde ulos lenkille. Jos lapsilla oli normaalisti harrastukset tiettyyn aikaan ja nyt ne on peruttu niin käyttäkää tilaisuus hyödyksi ja puuhatkaa koko perheen voimin jotain. Käykää potkimassa palloa, valokuvaamassa luontoa, retkellä lähi metsässä tai mitä ikinä haluattekaan tehdä. Viettäkää laatuaikaa yhdessä ja saatte samalla sisältöä päiviin niin ei kaikki päivät mene yhdessä samassa sumussa.

Tällaiset ajat vaativat paljon luovuutta halusit sitä tai et. Jos et ole koskaan pitänyt itseäsi kotitreenaajana niin nyt sinulla on oiva tilaisuus harjoitella sitä. Kotona pystyt tekemään vaikka minkälaisia treenejä kun vain vähän mietit millaiset tilat/mahdollisuudet sinulla on. Kirjoitan seuraavan blogin erilaisista kotitreeneistä, mutta jos haluat jo nyt käydä nappaamassa helpon kotitreenin itsellesi niin käy laataamassa sellainen täältä

Mutta takaisin rutiineihin...eli pidä normaalit tauot töissä mitä toimistollakin pitäisit, herää ja käy nukkumaan normaaliin aikaan ja harrasta asioita. Opiskele vaikka jotain uutta mihin sulla ei ole ollut aikaisemmin aikaa!

Tämä tilanne ei varmasti tule jatkumaan ikuisesti, joten jos pidät nyt kiinni rutiineistasi, pääset nopeammin ja helpommin takaisin arkeen kiinni kun sen aika koittaa.

Tsemppiä sulle!

<3:lla Jannica

 

Kuvassa mun jooga tila joka vaati hieman luovuutta ;)
Close

50% Valmis

UNOHDA ERGONOMIA, LISÄÄ LIIKE!

Tilaa ilmainen opas tästä, jossa opetan sinulle kaksi helppoa liikkuvuustestiä sekä saat heti vinkit, joilla parannat liikuvuuttasi!